Press Release

Програма стажування в Організації Об'єднаних Націй 2023: триває прийом заявок

05 October 2023

Бажаєте дізнатися більше про те, як працюють організації ООН у Відні? – із 24 жовтня по 24 листопада 2023 року відбудеться новий віртуальний етап Програми стажування в Організації Об'єднаних Націй.

Photo: © UNIS Vienna/Nikoleta Haffar

Програма стажування проводиться з нагоди відзначення Дня Організації Об'єднаних Націй (24 жовтня) і пропонує студентам можливість віртуально поспілкуватися зі співробітником ООН протягом однієї години, взяти участь у віртуальній екскурсії Віденським міжнародним центром (ВМЦ) та віртуальному семінарі з питань кар'єри. Захід координує Інформаційна служба ООН (ЮНІС) у Відні та організовується у співпраці з низкою структур ООН.

 

Як взяти участь

До участі запрошуються студенти, які навчаються на магістерських або аспірантських програмах в університетах наступних країн: Вірменія, Австрія, Азербайджан, Білорусь, Чехія, Грузія, Угорщина, Польща, Словаччина, Словенія, Туреччина, Україна та Чехія.

Заявку можна подати надіславши електронного листа на адресу обраної установи ООН (відповідні контактні дані вказані нижче поруч з кожною організацією).



Зверніть увагу, що можна подати заявку лише до однієї організації.

Прийом заявок триває з 29 вересня до 8 жовтня 2023 року.



У програмі беруть участь наступні структури ООН, розташовані у Відні:

Обраній структурі ООН слід надіслати електронного листа з наступною інформацією:

  • Ім'я
  • Громадянство
  • Номер телефону
  • Адреса електронної пошти
  • Напрям навчання
  • Університет
  • Сфера інтересів
  • Назва організації, яку ви обираєте
  • Якщо вас буде обрано, що ви очікуєте отримати від програми (не більше 50 слів)

Кількість заявок, які можуть бути прийняті, обмежена, тому студенти заохочуються подавати заявки якомога раніше. Неповні та подвійні заявки не розглядатимуться. Студентів може бути направлено в іншу організацію, ніж було обрано, за умови наявності вільних місць.

Програма стажування не є частиною процесу набору персоналу. Це можливість для студентів отримати інформацію про роботу в ООН від її співробітників.

 

Як дізнатися, чи відібрали вас для участі

Відбір студентів, які зможуть взяти участь у програмі стажування, буде здійснено після того, як будуть зібрані всі реєстрації. Успішні кандидати будуть повідомлені електронною поштою.

 

Організація Об'єднаних Націй у Відні 

Photo: © UNIS Vienna/Nikoleta Haffar

Відень є однією з чотирьох штаб-квартир Організації Об'єднаних Націй, поряд з Нью-Йорком, Женевою та Найробі. З моменту свого відкриття 23 серпня 1979 року ВМЦ став домівкою для низки різних організацій ООН. Понад 5 000 співробітників з понад 125 країн світу працюють у 16 міжнародних організаціях та підрозділах ООН у Відні.

UN entities involved in this initiative

ЮНІК
Інформаційний Центр ООН

Goals we are supporting through this initiative